Ondernemerscoaching

In ondernemerscoaching begeleid ik je in een diepgaande individueel maatwerk traject. Meestal zien we elkaar zo’n 1 keer per 2 weken, en ben ik de rest van de week telefonisch voor je bereikbaar. Zo houden we de lijnen kort, open en helder. Uitgangspunt is natuurlijk je vraag. Je zoekt niet voor niets een coach en de eerste stap is vaak ook de grootste. Minder gedoe, meer lol en dan vanzelf ook meer resultaat. In een omgeving waarin je met verschillende culturen te maken hebt loop je vaak tegen kleine irritaties aan. Of je leiding geeft aan een Bulgaarse medewerker, verantwoordelijk bent voor het verkoopkantoor in Singapore of buitenlandse delegaties moet ontvangen; er zijn altijd momenten waarop je je afvraagt had ik me beter moeten voorbereiden, heb ik dit wel goed gedaan of hoe kwam ik of mijn bedrijf over?

Het hoeft niet alleen over interculturele vragen te gaan. Soms voelt het of je stil staat. Hoe nu? Ga ik verder op het traject dat ik jaren geleden heb ingezet? Had ik geen andere studie moeten doen? Ga ik nu eindelijk zelfstandig ondernemen? Of juist terugschakelen? Wordt het tijd voor een compagnon of ga ik mijn bedrijf verkopen?

Ik kan met je meedenken, je de spiegel voorhouden, je weer terug op weg helpen. Ik heb het allemaal zelf meegemaakt en heb met die ervaring vele anderen kunnen helpen.

Uit eigen ervaring weet ik hoe vol je agenda waarschijnlijk zit. Ik val je dus niet lastig met huiswerkopdrachtjes, lijstjes en ritueeltjes. Gewoon concrete resultaten en inzichten uit onze sessies die je direct kunt toepassen in je dagelijkse praktijk.

Maar eerst moeten we elkaar even spreken. Zodat we over en weer  kunnen polsen of we met elkaar in zee moeten gaan. Je kunt even mijn stem horen, en je kunt je vragen aan me stellen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Na dit gesprek heb je uiteraard alle tijd om alles even te laten bezinken. Ik behandel je vraag en gegevens discreet.

Stuur me een bericht en ik bel je op een van de tijdstippen die je hebt aangegeven. Leuk je snel te spreken!