Jan Vincent Meertens

Geef je leiding aan expats of ben je zelf expat? Wil je je internationale ambities waarmaken, heb je vragen over andere culturen, heb je het gevoel dat de diversiteit in je team niet uit de verf komt of moet je een belangrijke internationale onderhandeling voorbereiden?

Zoek je een prettige, no-nonsense en strategische sparringpartner of trainer?

Mijn naam is Jan Vincent Meertens. Met de ruim 30 jaar ervaring die ik opdeed als internationaal manager en ondernemer en ook als schrijver/trainer/coach voor veel instellingen en bedrijven help ik ook jou graag verder. Je profiteert van mijn kennis over culturen en mensen en van mijn praktische inzichten.
Mijn toegankelijke boek(inhouse)-trainingen en personal coaching verbeteren jouw kans op verdere persoonlijke groei en succesvolle samenwerking met anderen.

Download als voorbeeld de gratis Landengids en bekijk de cultuurverschillen van Nederland met andere landen.

Zie hier een korte elevator-pitch 🙂